HVERDAG

Jeg fortsætter hos…

13. oktober 2015

bahne-1

Efter at have ligget med snue og feber hele weekenden, fandt jeg i går lidt energi til at få taget billederne til min næste blogindlæg over på Bahne’s Blog. Aftalen lød egenligt kun på 3 indlæg, så da jeg fik muligheden for at fortsætte derover, kunne jeg ikke få det over mine læber at sige “nej” – det har nemlig været så forbandet hyggeligt, at dimse den og tulre rundt og kigge på nye produkter i deres forretning ude på fisketorvet.

Så husk at følge med over på deres blog også. Billederne her er fra det først indlæg jeg lavede til dem og er fra vores spisestue.

bahne-2


 

 • Reply
  Mor-monsteret
  15. oktober 2015 at 9:50

  Fantastisk blog, som jeg blev opmærksom på via reklame for ‘bolig mad design forum’ og som jeg nu straks følger på bloglovin’!
  Kærligst, Mor-monsteret fra Skøre liv.

 • Reply
  Susanne
  28. oktober 2018 at 13:54

  Må jeg spørge hvad det er for nogle lamper, du har hængende over spisebordet?:)

Leave a Reply