VORES TØRRELOFT

Billig “Plantshelfie” fra Flying Tiger

3. oktober 2016

imageEfter mig dagvagt i lørdags kom jeg rutinen tro op af metrotrapperne ved Torvehallerne. Jeg slingede rutinen tro ind forbi de udendørs plantebikse for at se om dennes uges plante-kvotetal skulle spenderes der og så stod jeg lidt tid med næsen presset flad mod den franske bagers vitrine og kiggede på Mocca èclairs – som jeg så flot undlod at købe. Dernæst slog jeg næsen forbi Flying Tiger – I ved den der ligger på hjørnet på Israels Plads. Jeg skulle egentlig bare have nogle konvolutter (hvilket jeg selvfølge glemte) – men derfra kom jeg med denne fine sorte hylde i metal til 100 kr. og en pakke sugerør med skelletter på ?! Jeg gik forbi i dag og så at de stadig har dem 😉

Den nedeste plante til venstre er købt i Blomsterdrøm 63 på Ryesgade og den anden er købt i Dimseriet på Stefansgade 31 – begge fornyeligt 😉
image image image

 • Reply
  Karoline
  3. oktober 2016 at 20:37

  Jeg har også købt sugerør med skeletter på… Først tænkte jeg at man kunne tage skeletterne af og hænge dem på en gurilande, men så fik jeg den idé, at de da kan bruges som plantepinde”skjuler” 😉 overvejede også den såkaldte “Amagerhylde” men da jeg står over for genhusning orkede jeg ikke tanken om nye møbler i lejligheden, før den er nyrenoveret og indflytningsklar igen.

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   4. oktober 2016 at 4:51

   Hahaha gud jah – plantepindeskjuler!!! Genialt – de er tykke nok i hvert fald!
   Øv lyder ikke rart med en genhusning 🙁

 • Reply
  kathrine
  3. oktober 2016 at 21:42

  Er helt vild med den, og den passer bare super fint! wow!

  God aften!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   4. oktober 2016 at 4:50

   Tusind tak 🙂
   Jeg er også slemt begejstret – god morgen ( jah jeg er meget tidligt oppe) 😛

Leave a Reply