HVERDAG

Reklame: Jeg var en million værd!

6. oktober 2016

Indlægget indeholder Reklame for Pureleaf.  

Processed with VSCO with a6 presetimg_3639Kender I det, når man finder noget som man bare virkelig føler matcher ens personlighed, æstetik og værdier ? Sådan har jeg helt bestemt ALDRIG haft det med smykker, i hvert fald ikke lige indtil fornyeligt, hvor min plantebesættelse nåede helt nye højder 🙂

For 2,5 uge siden lå jeg med halsbetændelse og var en smule småpresset over at ligge syg, når nu jeg stod og manglede et outfit til Design Awards, som løb af stablen for præcis 2 uger siden i dag. Der i min feberrus “lå” jeg på Instagram og forsøgte at finde lidt inspiration, da jeg stødte på danske PureLeaf der fremstiller håndlavede smykker ud af PLANTE BLADE. Som den gale plantesamler jeg er, snappede  jeg efter vejret, da det gik op for mig at jeg så aldeles skulle have PLANTER PÅ, på den røde løber. Jeg kunne virkelig ikke komme på noget mere personligt eller sigende “om mig” end det. Så begejstringen ville naturligvis ingen ende tage, da jeg fik lov til at låne både armbånd og øreringe til award showet.

I interiørbutikken “FJORD Interior” i Elmegade mødtes jeg med Nadja; indehaveren af PureLeaf, for at udvælge smykkerne. Der fik jeg bladene at se inden de bliver forsølvet eller forgyldte med 18 Karat guld, hvilket fik mig til indse, hvilket stort håndarbejde der ligger i hvert enkelt smykke (I kan se bladene sidst i indlægget). Alle de organiske smykke elementer har “rødder” i Brasillien, hvor smykkerne fremstilles. En ting som jeg syntes gør smykkerne helt specielle er det faktum at de jo ligesom hvert et blad, er helt unikke.

Jeg endte med at vælge et guld armbånd lavet på et Magnolia blad og i ørerne valgte jeg at bære de fineste forgyldte Bregner.
Jeg følte mig som en million i min kappe lavet ud af genbrugssarier fra Indien (sælges på Nørrebrogade 12 – der hvor MOSS CPH lå) og i smykkerne, som trods det smukke håndarbejde faktisk ikke er dyre. Til gengæld har de en anden stor værdi; smykkerne er nemlig bæredygtige og fremstillet ud fra en miljøbevidst filosofi til produktionen, hvor der også udvises stor socialansvarlighed ift. dem der ligger hænder til fremstillingen – JEG ELSKER om muligt smykkerne lidt mere for det!

Processed with VSCO with hb1 presetimg_3776

Design Awards ´16 blev blev fantastisk rar! Jeg fik drukket lidt øl og lidt mere vin og jeg fik hygget igennem med kærestemanden og søde og ret så sjove Rikke fra boligbloggen “That Nordic Feeling” .

Psssst…I næste uge kommer der en Give Away i samarbejde med PureLeaf 😉

Udover online forhandles smykkerne i:

Fjord Interior Elmegade 17, 2200 KBH N

Fjord Interior Ndr. Frihavnsgade 67, 2100 KBH Ø

img_3808Sådan ser bladene ud inden de i hånden bliver ” duppet” med sølv eller guld.

 • Reply
  Chalotte Kamp Kruse
  6. oktober 2016 at 20:00

  Nej hvor er det fint. 🙂 Og perfekt til en plante elsker som dig! 🙂

 • Reply
  Anna J.
  7. oktober 2016 at 7:48

  Jeg har lige pludselig en meget lang jule ønskeseddel! De er godt nok smukke!

 • Reply
  Sofie
  8. oktober 2016 at 19:34

  Håber at du kan hjælpe, da jeg ikke er fra Kbh. Hvad hedder butikken du nævner på Nørrebrogade 12, den som sælger sarier? Og ved du om man kan kontakte dem online? Det sæt med den smukke smukke kimono af sari og smykkerne er 👌 Perfektion!

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   9. oktober 2016 at 7:20

   Den har faktisk ikke noget navn, hvilket er sygt underligt!!!! Og jeg spurgte nemlig og de bliver/vil blive solgt online, hvilket de ikke kommer til. Nok de mest anonyme sted jeg kender til. De sælger også vintage møbler haha…

 • Reply
  Cecilie
  16. oktober 2016 at 3:06

  Hvor er tøjen du har på, på billedet fra? 🙂

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   16. oktober 2016 at 7:50

   Det er en kappe lavet ud af genbrugssarier fra Indien (sælges på Nørrebrogade 12 – der hvor MOSS CPH lå). 😀

Leave a Reply