VORES TØRRELOFT

Jeg er Finalist … IGEN

11. oktober 2016

img_3859 bbFor Søren og for sevan da, hvor er jeg glad. Jeg er en af de 10 finalister i Bolig Magasinets Stylist konkurrence, sammen med min bloggerkollega Julie fra Moss Room, som også har et slags jubilæum i den forbindelse! Og så er jeg endda finalist med et billede jeg tog af mit skrivebord til min salgsprofil! Haha – jeg elsker det (det for øvrigt solgt)❤️.
Jeg er så pokkers stolt over at jeg for andet år i træk er blandt “de 10” og det er skisme da et piv skarpt felt i år… IGEN! Jeg syntes I skal tjekke de andre ud, se på deres billeder og vurdere hvem I helst vil have til at style et par sider i Bolig Magasinet. Men I må da skisme også bare gerne stemme på mig – herre gerne faktisk! Jeg lover at jeg ikke omdanner siderne til en indendørs havesektion – men jeg undgår nok ikke en plante eller 2. Til gengæld lover jeg at tænke planterne “nyt” ind 🌿.

Jeg kan ikke lade være med at tænke at der er nogle af de andre finalister som allerede fra start må føle sig dårligt stillet ift. at der er en del bloggere og “store instagrammere” med i kapløbet, hvilket udgør en fordel ift. til stemmer. Jeg er selv blandt en af dem med flest følgere på IG, men stadig ikke den med flest – der er faktisk langt fra mig og til “de få andre”. Men frygt ej – sidste år var antallet af følgere på ingen måde det afgørende. Folk der har lyst til at stemme i denne konkurrence, gør det heldigvis fordi de faktisk har en holdning til hvad de kan lide og hvad de gerne vil se mere af. Så jeg tror på, at den rigtige person vinder uden “følger-nepotisme” 🙂

Jeg har helt klart et favorit billede som er @thenorrmans fantastisk flotte køkken, men deres profil er lidt svær at vurdere fordi mange af billederne ikke er deres. Så derfor stemmer jeg på @monsterscircus  fine univers eller @by_blogliv smukke og kreative genbrugslivsstil, som jeg er helt med på 🙂

I kan se deltagerne og stemme hér 🙂

 • Reply
  Maria - livsnyderhaven.dk
  11. oktober 2016 at 21:30

  Tillykke – der er sgu godt gået 💪

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   11. oktober 2016 at 21:36

   Takker stort 😀
   Det er så hyggeligt – så kan man lige gå og krydse alt hvad der kan kryses i en lille måned 😛

 • Reply
  monsterscircus
  12. oktober 2016 at 22:51

  Kære Julia.
  Var lige ved at indhente forsømt bloglæsning også læser jeg jo dette her. Vil blot sige, at du uden tvivl er en af de mest inspirerend IG profiler/ blogs, som jeg følger! Er fuldstændig betaget at din underspillede elegance & utrolige kreative originalitet. Så håber virkelig, at vi alle får fornøjelsen af at nyde din kreativitet i Boligmagasinet, som på alle måder altid når et eklektisk niveau. Grøn karma herfra kh, Mette

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   13. oktober 2016 at 7:23

   Kære Mette…tusind tak mange tak for SÅ fine ord! Det var lige før det gik i øjnene – kun bremset af det faktum at mascara’en lige er dusket på!!! :*

Leave a Reply