VORES TØRRELOFT

Reklame event: Kan jeg dække et julebord ?

17. november 2016

Reklame for Eva Solo

Al’ brand samarbejde er altid nøje udvalgt. Holdning og ordlyd er altid min egen. De produkter der fremvises er enten ting jeg selv bruger, virkelig ønsker mig eller elsker og som jeg derfor gerne vil dele med jer:)

Processed with VSCO with a7 presetProcessed with VSCO with a7 preset
Processed with VSCO with a7 presetI sidste uge var jeg til det fineste lille intime arrangement med Eva Solo på Restaurant 56 grader, hvor vi blev udfordret på vores borddækningsskills. Mit bord endte jeg i hvert fald med at style om et par gange, som I kan se på billederne.I ved…jeg er nogen gange lidt den ubeslutsomme type på jagt efter “perfektion”, når jeg ikke selv har stået for at udvælge dekorationen.

Udfordringen lød på, at vi skulle style et julebord for to med Eva Solo stellet “Legio Nova”. Jeg må ærligt indrømme, at jeg virkelig ikke gør mig særlig meget i borddækning herhjemme, selvom jeg synes det er forfærdelig hyggeligt og højtideligt med et fint bord – især på en hverdagsaften. Det er dog oftest “gryden på bordet” situationen der hersker herhjemme og hvor toiletpapir ofte ender med at udgøre det for servietter.
“Gryden på bordet” blev min styling ikke snydes for – så det kom den! Og en mægtig pæn en af slagsen; en sort aluminium kasserolle fra Eva Solo’s nye gryde og pande serie “Nordic Kitchen“. Jeg synes nemlig sagtens at den kan være et fint bord bekendt – hold op den er pæn!

Processed with VSCO with a7 presetb-359Jeg er meget sandsynligt i gang med at fjerne drys her :p

Jeg valgte at gribe udfordringen i omvendt rækkefølge; i stedet for at hamstre stel, for jeg over til blomster- og dimsebordet og “plukkede” lidt franske tidsler, gran og bomulds blomster. Måske ikke så underligt at jeg gjorde det, hvis man kender mig bare lidt. Sidstnævnte blomst, kan jeg dog på ingen måde anbefale at anvende hvis man er “drys-forskrækket” på dugen. Mit skov/natur tema blev i hvert fald lidt mere organisk af den årsag – nøj den blomst krummede.

Efter at have valgt elementer fra stelserien, besluttede jeg mig for anvende 2 serier bestik for at give et mindre stramt look, hvilket set i bakspejlet også gjorde min styling lidt mere “mig autentisk”. Herhjemme rummer vores bestikskuffe nemlig en rodet samling af bestik fra tiden før hinanden og “under” hinanden 🙂

At jeg både er forudsigende og klodset indrettet fik jeg da også lige bevist. Jeg nåede lige akkurat at sige til en af de andre deltagere at jeg da nok med garanti, skulle stå for formiddagens første og eneste knuste glas. Og det fik jeg levet op til. Et fint rødvinsglas kom en tur på gulvet og jeg fik røde kinder…klodset to the bones!

Processed with VSCO with a7 presetJeg synes selv at jeg fik stylet et fint lille julebord for 2 og så overvejer jeg nu på det stærkeste at sætte mig selv den lille challenge, at i hvert fald én gang om ugen at dække et super hyggeligt middagsbord for 2 herhjemme. Det bør altså kunne lade sig gøre, trods mine skiftende sygeplejerskevagter og kærestemandens varierende arbejdstider og træning. Men gryden kommer stadig på bordet!

Processed with VSCO with a7 presetJeg valgte en smuk mat bestikserie og en hel blank.

Processed with VSCO with a7 presetRødvinsglasset inden det måtte lade livet…

img_6874Tak for et fantastisk hyggeligt arrangement til Eva Solo og Impression PR pigerne…. og især tak til Terese for at samle op efter mig 🙂

Leave a Reply