VORES TØRRELOFT

En Sofabords Reol

1. august 2016

image

For et par dage siden kom jeg i tanke om at jeg havde dette retro teak sofabord stående på loftet og at det da egentligt var lidt synd. Men jeg stod ikke og manglede et sofabord, så jeg kastede mig i stedet ud i at omdanne sofabordet til en lille slags “dimse-reol”.

For 3 år siden satte jeg sofabordet i stand. Det var virkelig fyldt med skader! Jeg aner ikke hvorfor jeg besluttede mig at bruge lak, da jeg ellers altid bruger olie, men resultat blev dog fantatisk flot alligevel 🙂

I kan se min DIY og før/efter billeder i dette indlæg.

image

image

  • Reply
    Pia
    3. august 2016 at 16:40

    Hvor er det flot – og en genial måde at få en lav reol på!
    Dine patinerede potter er virkelig flotte. Er de blevet patineret ad naturens vej, eller har du et trick? Er ikke så vild med spritnye rødlerspotter…

Leave a Reply