VORES TØRRELOFT

Reklame: 9 interiør julegaver for under 500 kr fra ILVA

2. december 2016

Reklame for Ilva

ilva2

1. / 2. / 3./ 4./ 5./ 6./ 7./ 8. / 9.

Jeg har endnu en gang været igang med at “collageshoppe” lidt i ILVA’s webshop. Det er blevet til en bunke potentielle julegave ønsker til under 500 kr. Eller dvs. der er lige én undtagelse; nemlig den enormt lækre foldetaburet med brunt lædersæde og antikt messignstel. Den kom lige med, fordi den i øjeblikket er sat ned til 599 kr. og jeg lige synes I skulle adviseres om den. Jeg er vild med at have små diskrete ekstra pladser til gæsterne – og så vil lige den her være perfekt som “rødvins plads” i vores lille køkken. Vi har nemlig ikke plads til et bord, men denne kunne jo passende hænge på en krog bag døren og foldes ud til ære for den der ikke har kokke-tjansen 🙂

Den lille messinghylde med glasbund synes jeg også er charmerende – enten til parfumer eller nips – eller evt. til et “glam” køkken der mangler plads til krydderierne og olien 🙂

Det er dog fortsat stentøj og naturmaterialer der er mine favorit bolig accessorries. Taburetten i bambus kunne virkelig udgøre et fint og billigt natbord eller agere plantesopsats. Da jeg forleden var til et event, blev retterne serveret med messingbestik og jeg kan konkluderer at det for mit vedkommende ikke er en overstået trend! Jeg bliver altså bare ikke træt af messing!

Christiane Schaumburg Müller står bag designet på de nye Raw stentøjstel, som jeg synes er rigtig smukt. Den rummer alt fra tallerkener, skåle, krus og fade og I kan se den fulde serie her.

Kurve kurve… jeg bliver aldrig træt af dem og jeg kommer nok heller aldrig til at løbe tør for ideer til hvad jeg kan komme i dem. Særligt er jeg vild med den lille sorte, som fås i 2 størrelser – den har et orientalsk look.

I Ilva kommer der løbende nye vare, så jeg vil anbefale at tilmelde jer nyhedsbrevet. Så får i besked når der kommer nyt og ved eventuelle rabatter.

    Leave a Reply