VORES TØRRELOFT

Her ville jeg bo Hvis jeg skulle til Hukuba

3. december 2016

[Photocredit: OneCollection

108-chair-nyhavn-table-hotel-house-of-finn-juhl-hakuba-japan-2

I byen Hukuba ved de japanske Alper er der netop åbnet et designhotel udelukkende møbleret med Finn Juhl møbler; House Of Finn Juhl Hakuba Hotel.
Skulle jeg en dag være så heldig at besøge området for at stå på ski eller bare vandre i det naturskønne område, spise fantastisk mad eller shoppe japansk keramik, så ville jeg så aldeles gøre et forsøg på at booke mig ind på en af de 6 værelser – så er det sagt 🙂 Alle værelserne er opkaldt efter de møbelkollektioner, der dominerer rummet –  der er er således “Høvdingeværelset”, “Pelikanværelset” “Poetværelset”…

Jeg har altid drømt om at eje sofaen “Poeten”, at byde gæster til bords ved “Nyhavn” (spisebord) eller trone ved “109” stolen ved et Nyhavn skrivebord (se det i bunden af indlægget) – Hr. Juhl har virkelig altid formået at gøre mig forelsket i møbler.

På trods af hvor betaget jeg altid har været for mange af hans værker, så ejer jeg ikke en eneste af dem. Herhjemme har vi  ellers lidt af hvert af de store møbelkunstnere; bl.a. Hans, Ole, Kai og Arne. Jeg ved godt at det er en anelse skørt, men vores møbler har  altså ,navne. Det kommer sig af at jeg en gang for mange år siden, var i gang med et shoot herhjemme, hvor kærestemanden var så rar at hjælpe til. På det tidspunkt var han ikke så specielt interesseret i møbelkunst, så han blev lidt små-forvirret, når jeg sagde hent ” dråben” eller Pj 128 stolen. Så for at hjælpe den stakkels mand, med at hjælpe mig, blev møblerne døbt og opkaldt efter deres “skaber”. Ligeledes har vi Mogens, Charles, Xavier og IKEA. Så når jeg nu siger: “er du sød og hente Arne” – så er han helt med 😉

Hvis I ikke har brug for lørdags-møbel-misundelse, så vil jeg nabefale jer IKKE at at kiggere i indlægget, fordi hold op hvor er det hotel bare smukt indrettet.

reading-chair hotel-house-of-finn-juhl-hakuba-japan-12[Toppen af en Pelikan]

hotel-house-of-finn-juhl-hakuba-japan-11[Drømme Sofaen – Poeten]

hotel-house-of-finn-juhl-hakuba-japan-4[House Of Finn Juhl Hukuba Hotel set ude fra]

chieftain-chair[Høvdinge stolen]

chieftain-chair-44-chair-nyhavn-table-hotel-house-of-finn-juhl-hakuba-japan-7 poet-sofa-nyhavn-table-109-chair-hotel-house-of-finn-juhl-hakuba-japan-8[Mit drømme skrivebord “Nyhavn” – smukt og minimalistisk]

 • Reply
  Nadia Kaplan
  3. december 2016 at 13:35

  Hvor fint og sikke et lækkert koncept at høre dansk hele vejen 🙂
  Kan godt forstå du vil opleve det.

  Rigtig god weekend.

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   4. december 2016 at 7:37

   Det er simpelthen så smukt og så lige i japan, som er en af mine drømme destinationer 😀

 • Reply
  Frøken Overspringshandling
  4. december 2016 at 7:36

  Hahaha jeg skal også lige finde en som vil have mig med 😛 ;D

 • Reply
  Fez
  6. december 2016 at 22:11

  “Hent lige IKEA” – hold da kæft, der skulle slæbes herhjemme!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   7. december 2016 at 7:00

   HAHAHAHA…SKABE ? 🙂

   • Reply
    Fez
    7. december 2016 at 13:26

    Der er vist et par metalskabe, et bord, en puf… plus alt det løse! 😉

Leave a Reply