VORES TØRRELOFT

Reklamelink: Gaven de fleste kan blive glade for: Globus med lys

16. december 2016

Indlægget indeholder affiliatelink
Processed with VSCO with a7 preset

Et lille early night tip; giv en globus med lys i julegave. ALLE kan/burde blive glade for sådan én, medmindre de selvfølgelig allerede har en! Det lyder måske en anelse underligt, men tænk lige over det; lille purk får en dims hun/han både kan lære af og som samtidig kan agere nat-tisnings-lampe. Teenage-folket og dem lidt derover har hyggebelysning og en “dims” hvor de kan sætte flueben, hver gang de har besøgt et nyt “drukparadis”  i den store vide verden. Og så er der sådan nogen som mig, der bare synes globusser er pæne og skriger “eventyr” og globetrotter. Jep ALLE kan bruge sådan én 🙂

I kan se MANGE flere globusser inde på Globusser.dk… De har vel nok det største udvalg jeg længe har set 🙂

  • Reply
    Tina KH
    19. december 2016 at 1:14

    Den er lot den globus du viser, den har det gamle look og nok en god gave til Herren i huset her:-)
    Aften hilsner.

Leave a Reply