VORES TØRRELOFT

Ud med de gamle rammer ind med de nye

17. december 2016

Indlægget er Sponsoreret

Processed with VSCO with a6 presetDer er lidt “Matisse” over ansigtet i reklamepapiret i rammen – vi lader som om 😉

Processed with VSCO with a6 preset

Der sker ting og sager på tørreloftet og nøj hvor jeg dog krydser fingre for at alle de tanker og planer jeg har, kan lade sig realisere rent økonomisk, men da helt bestemt også praktisk. Det er ikke sådan at bo i en bygning der snart har 150 år bag sig og som i lige så mange år er sunket en smule. Området her omkring Dronning Louises Bro er nemlig et gammel mose/sump område. Og det snaskede underlag befinder sig altså stadig meter under husene og byens kloaker.

Jah, alt er vind og skævt herhjemme, hvilket jeg synes er både nyseligt og charmerende, men desværre også dyrt og besværligt når man gerne vil have lagt nye gulve.

I mens jeg venter på at alle vores projekter forhåbenligt kan gå i gang, er jeg startet med at handle lidt ind og udskifte ting, som jeg længe har kigget skævt til. Blandt andet har jeg længe været træt af vores billedrammer med bred ramme, da jeg virkelig synes de var begyndt at “være tunge” på væggen. De fleste har jeg nu givet væk og resten tænker vi at sælge på næste loppemarked nede i Ravnsborggade.

Men rammer er dyre synes jeg – særligt dem med en smal ramme. De har “lugtet trenden” de kære producenter! Men jeg har dog faktisk alligevel formået at finde nogle rammer til ok pris hos ELLOS. Rammerne virker meget “lettere” og vil bestemt tage sig bedre og især pænere ud når det kommer til den store billedvæg, jeg har tænkt mig at genopføre herhjemme.

Jeg venter dog stadig på en tilsvarende ramme – men i guld.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Årsagen til at vi ikke har hængt billederne op skyldes, som nævnt at vi har rigtige mange indretningsprojekter på banen, her i starten af det nye år, så jeg venter med indrette til ALT er på plads.

ELLOS Home rammerne er lavet i træ og er med pleksiglas og så fås de i 4 farver (sort, hvid, guld og sølv).

BIllede

De rammer vi har valgt har målene 50 x 70 cm og 70×100 cm men de fås også i en størrelse 40 x 50 cm.

    Leave a Reply