HVERDAG

Et farvel til denne Blog

25. november 2018

I er så mange der har spurgt! Og ih, hvor det dog lyder krukket at sige! Men jeg vil jo gerne give svar på tiltale. For I ER VIRKELIG mange der har spurgt til, hvad mon årsagen er til, at bloggen er gået i stå. Og svaret er egentlig ret lige til; jeg mistede lysten og kreativiteten slet og ret. Men jeg har fundet ud af hvorfor!

Bloggen her lukker! Efter snart 6 år skriblerier, hvoraf 4 år af dem har været som premiumblogger. Jeg har været så fantastisk glad for Bloggers Delight! Det er derfor jeg blevet. Selv da jeg få 2 år siden blev headhuntet til noget andet – og faktisk smed en opsigelse, fortrød jeg og kom tilbage. Jah, faktisk allerede inden min opsigelse udløb. Bloggers Delight har været et fantastisk springbræt for min blog, så jeg er dem evigt taknemmlig. Hold op det har været nogle fine år. Nu er det bare tid til at prøve noget andet, med nogle andre muligheder.

Særligt en ting har naget mig længe og det er det visuelle; herunder de mange reklamer, bannere, video pop ups og ikke mindst det overordnede design. Når man som jeg elsker at fotografere og bruge tid på at sysle omkring det der skal inspirere andre, så er bare surt at se alt arbejdet begravet i reklamer og i størrelsesformater, der (for mig) dræber oplevelsen og de stemninger jeg gerne vil portrætere. Det har nok slet ikke så meget at sige for jer, som for mig. Men nu har jeg valgt at handle på det, så nu er det “break a leg“.

Fra 1. Januar er jeg blevet signet et nyt sted. Et meget meget mindre sted, hvor min blog kan få lige præcis det udtryk jeg selv har drømt om; et fint, minimalistisk og ikke mindst overskueligt look. Jeg fortsætter dog med at blogge her den næste måned og der er nogle ret gode posts i vente! Eller det synes jeg i hvert fald 😛

Bloggen og ikke mindst min Instagram, vil følge samme spor som nu; Bolig, rejse-eventyr ud i naturen, krydret med livsstil og jah rigtig meget outdoor living. Men fordi jeg nu kommer til at have en agent, der aktivt kommer til at opsøge lige præcis de oplevelser og brands, som jeg elsker, så kommer det sponsorede contentet til at blive mere målrettet og det bliver hammer spændende! Jeg glæder mig, som et lille barn!

Jeg vil rigtig gerne finde en balance mellem at dele bolig og rejser med jer, samtidig med stadig at kunne advokere en mere bæredygtig og miljøvenlig livstil. Og bemærk at jeg skriver “en mere bæredygtig livsstil“, dermed ikke sagt 100 % bæredygtig! Fordi det liv lever jeg bestemt ikke selv, så det vil ikke give mening at prædike. Men det kan være svært, når man delvist lever af at inspirere andre med fine ting og rejse, for så slår man implicit også et slag for forbrug og livsstil der kan have konsekvenser for miljøet! Man kan nemt komme hen et sted, hvor man bliver kaldt for “dobbeltmoralsk” og “hult klingende”, når man det ene øjeblik fremviser sine “fem sofa crushes” og i det næste øjeblik tipper til “10 tips til en mere bæredygtig hverdag“. Det er ikke sket for mig endnu, men det kunne det sagtens have gjort. Jeg ser hvordan kommentarspor stikker af i knapt så pæne toner, rundt omkring i internetland. Og jeg forstår såmænd godt folks undren og sommetider behov for at løfte pegefingeren! Men emnet “bæredygtighed” på de sociale medier, synes jeg ofte har tonen af blive skildret meget sort/hvidt og dermed også forventet levet meget sort/hvidt! Enten skal man leve 100 % bæredygtigt ellers skal man holde sin mund! Og det synes jeg virkelig er problematisk, fordi det ødelægger dialogen og delingen af de gode grønne hensigter og en masse andre ting, som det her post overhovedet ikke skulle omhandle. Så det må blive en anden gang…:)

Så når alt kommer til alt, så vil jeg fortsat dele ting og drømme, som måske ikke har den laveste CO2 profil med jer. Jeg kommer med andre ord ikke til at sidde med et CO2-blog-regnskabsark hver måned og udregne hvor meget CO2 mit blog potentielt kan have udledt, fordi nogen har handlet på min inspiration. Jeg tror på at I sidder med jeres egen  fornuft og handler i det omfang I finder det muligt og ansvarligt. Jeg tror på det fælles ansvar og særligt ift. klimapolitik! Fordi det er hér vi rigtig kan få skabt de store forandringer! Det sker ikke alene med Bambustandbørster og bionedbrydelige poser – og det er jeg skam bevidst om. Men det ene udelukker ikke det andet! Det hele er vigtigt!

Så jeg glæder mig… sådan virkelig GLÆDER mig til at få den blog jeg så længe har drømt om! Og jeg håber at I vil  følge med over i mit nye univers, når det ser lyset. Og det bliver faktisk med et par overraskelser, som jeg ikke vil skrive om lige nu da det ikke er helt på plads 😉

 • Reply
  Mathilde
  25. november 2018 at 17:12

  Det er så meget det rigtige valg, og kan sagtens følge dig i forhold til clashet mellem dit visuelle univers og diverse bannerreklamer. Så jeg glæder mig til at se det nye

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   26. november 2018 at 11:40

   Iiih Tak sødeste du – det clasher nemlig og wordpress rammerne er bare så strikte her, at det bare aldrig kan blive som jeg vil have det. Så det bliver SÅ spændende med det nye…så jeg nørder blog design big time for tiden !!!! 😛

 • Reply
  Ida
  25. november 2018 at 17:14

  Jeg er så glad for at høre at du kommer mere tilbage på bloggen! Og så er dit udlæg af bæredygtighed levet i det virkelig liv, spot on!
  Vi kan gøre meget selv! Men det vigtigste vi kan gøre er at stemme de rigtige folk ind!
  Du gør det godt med din balance ! Og tak for det!

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   26. november 2018 at 11:43

   Orv denne kommentar er jo lige til at blive printet ud og kommet i ramme <3
   Tusind for dine søde ord Ida, det betyder alverdens! Især ift. din anerkendelse af min balance, fordi det er immervæk svært <3

 • Reply
  Stine
  25. november 2018 at 17:42

  Man skal altid følge sine drømme og sit hjerte. Jeg er sikker på at det bliver helt vidunderligt og at din fine blog bliver endnu finere end den er i dag. Kæmpe kram

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   26. november 2018 at 11:37

   Årh Tak sødeste Stine. Jeg satser på det. & år er immervæk også mange af at kigge på det samme look, så nu måtte jeg lige rubbe neglene og prøve noget andet 😀 <3

 • Reply
  Pia Trans
  26. november 2018 at 8:06

  Held og lykke med flytningen. Jeg fik selv også nok af de pop-ups og tilfældige reklamer som desværre er en del af Bloggers Delights ellers dejlige univers, og er glad for selv at have kontrollen nu. Jeg er spændt på at se resultatet!

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   26. november 2018 at 11:35

   Tusind tak Pia <3
   Ligger du helt selvstændig nu så ? Eller hvordan ? 😀

   • Reply
    Pia
    26. november 2018 at 18:10

    Jeg ligger helt for mig selv. Det er skønt at have fuld kontrol, men det har været vigtigt for mig at skabe et alternativt fællesskab med andre bloggere. Ellers synes jeg det bliver lige en kende for ensomt.

 • Reply
  Cilla
  26. november 2018 at 11:01

  Glæder mig til at følge dine nye projekter, altid smukke billeder og hyggelige stemning!! 😍🙌🏼

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   26. november 2018 at 11:34

   Tusind tak Cilla! Det er jeg så glad for at høre. Jeg vil gøre mit ypperste for fortsat at leverer <3

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  26. november 2018 at 12:31

  Ih, hvor fint – god “flyttelyst” – det er så spændende at få et ‘nyt bloghjem’ – vi har selv lige fået domæne og nyt design, og jeg eeelsker det 😀

  – A

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   26. november 2018 at 13:11

   Stort tillykke med det!Ligger I selv eller på en platform ?
   Jah, det er lidt ligesom at indrette et nyt hjem! Det er altså lidt hyggeligt synes jeg 😀

 • Reply
  trine
  26. november 2018 at 21:09

  hejsa.
  gemmes alle dine gamle posts fra denne blog og føres med over til din nye blog? det er jo et skatkammer af gode rejsetips som jeg mægtig gerne vil gøre brug af i fremtiden.
  god vind med den nye blog
  : )

Leave a Reply