OPSKRIFTER

Links til sprøde dessertvafler & spinatvafler

12. marts 2021

Nu hvor vi endelig har fået købt os et vaffeljern, så kommer det altså ikke lige af køkkenbordet med det samme! Planen var egentligt, at vi ville have købt et bål-vaffeljern, lig det vi lånte i efteråret. Men da vi ikke ved, hvornår vi kan komme op i Villa Vildnis igen, så lod vi den plan ligge.

I weekenden stod den på vafler med Brunost (Myseost) a la tankstations-favoritten i Norge. Der brugte vi Meyers opskrift, blot tilsat vaniljepulver og havredrik i stedet for mælk. De blev så lækre!

Har I nogensinde spist vafler med cremefraiche og solbær eller hindbær?! Ih, det er godt! Lov mig lige at give den en chance. Af en eller anden årsag, rynker de fleste på næsen når jeg siger det.

I dag har jeg forsøgt mig med en lidt sundere version; med spinat og havregryn. Altså selvom en vaffel, helst bare skal smage af vaffel (læs: af sukker og vanilje), så synes jeg faktisk at spinatversionen, er super lækker og jeg glæder mig til at Allan kommer hjem fra Jylland og skal smage dem! De er garanteret også super lækre med falafler og hummus til 😀

Jeg fulgte næsten til punkt og prikke Stinna’s nemme opskrift. Jeg tilføjede blot ekstra 50 gram spinat, for at gøre vaflerne lidt grønnere.

    Leave a Reply