VORES TØRRELOFT

Ravnsborggade Loppemarked – Hvad jeg kigger efter idag…

18. november 2012

Idag er afholdes Ravnsborggades jule-loppemarked( fra kl. 10 – 16), som altid er så hyggeligt. Især efter at flere og flere naboer bakker op omkring antikforetningerne og kommer ned på gaden med deres eget lille udvalg af diller – daller 🙂

Stig P. og Dico Copenhagen plejer iøvrigt at have mange gode tilbud idag

Jeg kommer ofte hjem med “ikke-så-brugbare” ting – så idag vil jeg forsøge at være målrettet og KUN gå efter ting jeg har brug for – så retro kopper, en tekande og karafler – man kan aldrig have for mange karafler!!!
Photobucket
Min lille samling

En skrivebordslampe er også på listen, gerne i stil med dem her:

Photobucket
Photobucket

Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

    Leave a Reply