VORES TØRRELOFT

◊ My New Black Wall

27. januar 2015


⋘•◊▲◊•⋙

 photo 10950446_621775037967968_1498588721_n_zps1f87f7a3.jpg

Sneak peak på vores nyeste sorte væg. Sorte vægge kommer og går i vores hjem. Men lige den hér væg, har aldrig været andet end hvid og FULDSTÆNDIG umulig at style, fordi det er en halv skråvæg imellem 2 vinduer. Men nu har den fået lidt “personlighed” om man vil det og jeg elsker det!

Jeg har stillet et lille loppefund af et bord op af væggen, med dansk designbøger på hylden  ( jep udenfor billedet :)) og på selve bordet står “Eleonora” – det antikke porcelæns dukkehoved, som jeg fandt på et loppemarked i USA, sidste år. Derudover står en lille lysestage fra Tiger og en blomsterforstøver fra Botanisk Have ( forhandles stadig i deres butik ud mod Nørreport St.). Bagerst står en plante i et gammelt medicinglas for Zoologisk Museum og på væggen hænger en gennemsigtig og vanvittig fin billederamme fra danske Moebe. Rammen er købt hos Dora på Værnedamsvej og er i størrelsen A3, der koster 334 kr (Hér). Illustration er en Original P.s.Opstrup  – den mand laver de vildeste detaljer. Se bare alle de små ansigter.

•⋱◊⋰•

 • Reply
  Marianne
  27. januar 2015 at 18:15

  Utroligt som man pludselig drømmer om skråvægge, når man ser dit hjem, haha! Det er så stilet og hyggeligt… såe, skal vi sige, jeg flytter ind om et par dage? :p

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   6. februar 2015 at 7:51

   Hahaha…kom du bare 😀 Hvis du klare lidt plantevanding og katte-nusning så kan du være au-pair 😛

Leave a Reply