VORES TØRRELOFT

DIY Boho-Wallhanger

19. april 2015

 photo Nywallhanger_zps1fhlz05n.jpg

Kærestemandens søndags Croque Madame, blev i dag indtaget med en masse ” knude-freestyling” i form af en ny macramé wallhanger. Jeg havde planer om det helt store og vilde detaljerede helvede, men i takt med at wallhangeren tog form, blev jeg mere og mere glad for tanken om, at den bare skulle være simpel og “flowy”.  Jeg er ikke sikker på, at den er helt færdig endnu – men nu har jeg hængt den op og så kan jeg jo bare lave en knude eller to ved lejlighed (det kan heldigvis hurtigt pilles op igen :)).
For at kunne lave en lignende wallhanger, skal man faktisk kun ” evne” én eneste knude  – den har jeg på pædagogiskvis prøvet at forklare i mine DIY’er her og her.

Jeg har anvendt garn fra Panduro Hobby (dette) og den 1 meter lange gren har min 4-årige nevø stået for, sammen med Assistensen 😉

•⋱◊⋰•

  • Reply
    Micha
    30. april 2016 at 15:52

    Hej. Hvor lange har lavet snorene? 4 meter som i planthangeren? Prøver at finde ud af hvor meget garn jeg skal have 🙂
    Tak

Leave a Reply