VORES TØRRELOFT

En klassiker i nyt træ

19. september 2017

wegner_ch25_walnut-oil_1mbNår  H. J. Wegners Ch25 lænestol netop er blevet lanceret i valnød af Carl Hansen og man ikke kan dele den med kærestemanden herhjemme, af budgetterede årsager ( vejl. udsalgspriser starter fra 23.995 kr). Så må jeg vel dele den med jer her !? Ganske logisk synes jeg selv.
wegner-ch25_walnut-oil_detail_1mbStolen er fuldstændig fantastisk smuk, skulpturel og tidsløs. Jeg kunne så godt fantistisk godt forestille mig at have den stående i spisestuen, med et kig til vores gamle Wegner sofaer (dem kan i se her). Ville det ikke se flot ud ? Muligvis lige lovlig mange forskellige træsorte, vil nogen nok tænke…men ej!

Tænk på det kæmpe håndværk der ligger i at håndflette både ryg og sæde – 400 meter papirgarn bliver der brugt til bare en stol. Det er simpelthen så imponerende. wegner-ch25_walnut-oil_side_1mb

All Photocredit: Carl Hansen
  • Reply
    Marie Lundholm
    19. september 2017 at 15:11

    Uh hvor er den smuk. Jeg har en CH-28, som jeg har arvet fra min mormor. Den er mit kæreste og smukkeste eje. Jeg synes, du skal købe den 😉
    KH

Leave a Reply