VORES TØRRELOFT

Reklame: Give Away – Dan Isaac Wallin Plakater

31. august 2015

Reklame for VisseVasse

 photo DAN Havaumlng_zps7ppbprmw.jpg
 photo DAN Courser Passage Fairyland Torsouml III - uden doslashr_zpsjyp0ykam.jpg photo DAN Amundoumln III Havaumlng_zpsply4ftlw.jpgPhotocredit: ViSSEVASSE

Give Away Reminder

Det her er uden tvivl en af mine favorit give away’s all time, så jeg vil lige minde jer om den og at jeg først trækker vinderne i morgen. 2 personer har mulighed for at vinde en valgfri Dan Isaac Wallin plakat – manden der tager verdens smukkeste, mest dystre og melankonske billeder med gamle polaroid kameraer & gamle udløbne film.

I kan se flere billeder af hans plakater, som er udgivet i samarbejde med ViSSEVASSE, samt deltage i Give Away’en hér.  De eneste krav for at deltage er, at man er bosat i Skandinavien og at man i kommentarfeltet skriver hvilken plakat man ønsker sig 🙂

OBS, man deltager ikke lodtrækningen ved at skrive på dette indlæg. Der SKAL skrives på indlægget hér og/eller på mit IG – på billedet svarende til den Give Away widget jeg har oppe i hjørne af bloggen 😉

Give away’en er sponsoreret af ViSSEVASSE.

 

    Leave a Reply