HVERDAG

En lysere fremtid for…

11. december 2015

 photo IK_zpsd92ssznh.jpg photo Skaeligrmbillede 2015-12-11 kl. 13.53.38_zps4ooigi5t.png
 photo Skaeligrmbillede 2015-12-11 kl. 13.53.10_zpsdsj1nup1.png
Jah jah, er der nok nogen der tænker – endnu et sponsoreret indlæg, hvor man måske som læser kan komme i tvivl om afsenderens/bloggerens bagtanke ved at skrive indlægget – er det produktet eller pengene der trak? Well – jeg kan fortælle jer, at det var begge dele !

Som jeg gjorde i dette indlæg, vil jeg gerne slå et slag for energibesparende LED pærer og vores miljø i kampen mod global opvarming. IKEA har siden august været gået 100%  over til LED og har netop nu tilføjet både julelys og “glødepærer” til kolletionen, så nu er der ingen undskyldning for ikke at få de energibesparende pærer i de små hjem! Dette var den ene årsag til at jeg sagde et kæmpe fedt “JAH” til at sprede lidt IKEA kærlighed! Den anden årsag er, at IKEA donerer 1 € til FN flygtningeorganisationen UNHCR, for hver pære, der sælges i varehusene og online frem til den 19 december – dette som led i deres tilbagevende kampagne ” A Brighter Life for Refugees“. IKEA Foundation arbejder nemlig utrætteligt for at skabe bedre muligheder for børn og familier, der lever i nogle af verdens fattigste samfund. De knokler for at gøre livet i flygtningelejrene mere humane. Dette gør de i samarbejde med FN organisationen UNHCR.  Med det sagt vil jeg opfodre jer alle til at se den lille fine tegnefilm “En lysere fremtid for flygtninge” i bunden af indlægget – den er virkelig fin!!!!!!!

Den tredje årsag til at jeg valgte at sige “hell yeah” til kampagnen var, at jeg ville få penge for det!! Reklame koster penge! Selv reklame for nødhjælp og andre livsvigtige organisationer og tiltag – jah sådan er verden nu engang desværre skruet sammen. Men jeg har nu altid svoret, at jeg ALDRIG nogensinde vil tage penge for denne slags bloggerarbejde. Kort fortalt så bliver mit tjente beløb doneret videre til FN’s flygtningeorganisation UNWRA. UNWRA stiftede jeg selv bekendtskab med, da jeg sidste år var i Palæstina og selv oplevede at bo i flygtningelejre, i forbindelse med mit sidste modul sygeplejerskestudiet. Mine oplevelse og erfaringer har sat sig dybt i mig og det var for meget tydeligt at se, hvor stor en betydning disse organisationer, har på så mange menneskers liv

Så tag lige og gå en runde i jeres hjem – tæl jeres pærer og erstat dem med LED fra IKEA. Det er win/win – det gavner miljøet, jeres el-regning og samtidig giver I håb og tryghed til de mange mennesker, der hver dag er på flugt.

Senere i dag kommer et indlæg med LED julebelysning her fra tørreloftet 😉

“Indtil videre har IKEA kundernes deltagelse i kampagnen “En lysere fremtid for flygtninge” gjort det muligt for IKEA Foundation at donere mere end 18 millioner euro til at forbedre leveforholdene for flygtninge i Asien, Afrika og Mellemøsten”.


Siden januar 2015 er næsten en halv million flygtninge kommet til Europa i et forsøg på at skabe en bedre hverdag for sig selv og deres børn. Kampagnen “En lysere fremtid for flygtninge” er en af de mange ting, som IKEA og IKEA Foundation gør for at forbedre flygtninges liv. I øjeblikket donerer IKEA varehuse produkter til flygtninge i transitlejre og værtslande over hele Europa. Medarbejdere indsamler også penge og bidrager med arbejdstimer igennem forskellige professionelle organisationer”.

Indlægget er sponsoreret af IKEA. Beløbet bliver doneret til FN organisationen UNWRA

    Leave a Reply