HVERDAG

Derfor har jeg været væk

10. juni 2016
imageJeg har det for vildt efter at have Paraglidet i Vík.
imageSeljalandsfoss – et af de vandfald man kan “gå bag om” og hvor man skal huske regntøj og vandfast mascara 😉
imageThingvellir National Park.

Bloggen stod stille i hele maj måned – jeg tror det blev til 2 små indlæg herinde – dog blev det til en del ovre på DBA Guide og Bahne’s blogs, hvor jeg blogger fast.
Det gode vejr og min lange ferie på smukkeste Island, drog mig langt væk fra computeren og det var i den grad tiltrængt. Min Instagram tommelfinger var sat til tælling med overbelastning og min kreative hjerne havde brug for frisk luft, fordi den var lige pludselig ikke særlig kreativ mere – måske faktisk mere belastet end min tommelfinger!

Jeg er typen der har enormt svært ved at sige “nej” til udfordringer – jeg elsker at udfordre mig selv og set i bakspejlet fik jeg nok udfordret mig selv lige lovligt meget i hele starten af 2016, hvilket altså gjorde mig lidt træt i maj. Jeg vil overhoved ikke kalde mig stress-ramt men mere pres-ramt! Den lange pause var tiltrængt og jeg er nu så klar igen at jeg næsten ikke ved, hvor jeg skal gøre af alle mine planer og tanker. Nu mangler jeg blot tid :p

Ved siden af mine mange blogger- og stylistopgaver arbejder jeg som sygeplejerske på en Psykiatrisk Akutmodtagelse, hvor jeg cirkulerer på de 3 afsnit der hører under: selve skadestuen, akutmodtager senge afsnittet og det lukkede intensive afsnit. Jer der måske har fulgt lidt med i medierne eller som selv befinder sig i eller har pårørende i psykiatrien, ved hvor hårdt presset et speciale det er og hvor få hænder der er. Det er decideret uhyggeligt! Men jeg ELSKER ELSKER mit arbejde… men sommeren er lang og stofpsykoserne pt mange! Så hallo unger – hold jer væk fra det LORT 😉

Min ferie på Island var decideret magisk. Aldrig har min “kamerarulle” været fyldt med så mange smukke billeder (af min ryg) og aldrig er min hjerne blevet luftet så godt og grundigt ud.
Jer der følger med på Instagram @frk.overspringhandling har kunnet følge lidt med i mine oplevelser: fra rideture i bjergene, til at sejle på vilde bølger for at se hvaler (smukkeste oplevelse) til Paragliding fra en bjergtop (vildeste oplevelse) til de smukkeste vandreture og badning i de fineste varme kilder – og VIRKELIG meget god mad!

I er mange der har spurgt efter en rejseguide til Island og den skal I få snarest 😉

 • Reply
  Marianne Luna
  13. juni 2016 at 18:26

  Det lyder så dejligt – og nogle gange skal man lige væk fra det, man elsker for at få energi til det igen, om det er bloggen eller noget andet. 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   15. juni 2016 at 8:01

   Jeg kunne ikke være mere enig 🙂
   Jeg er virkelig dårlig til pligt-arbejde 😛

 • Reply
  Marie
  5. september 2016 at 11:14

  Glæder mig til en Island-guide!

Leave a Reply