HVERDAG

Ham der min kærlighed

14. oktober 2016

Processed with VSCO with b6 preset

Over på bloggen “ 3 Gode Grunde” som søde Cecilie står bag, er det blevet min tur til at besvare hendes “21 Spørgsmål om kærlighed“. Der røber jeg bl.a. hvordan jeg mødte kærestemanden for 8 år siden, som må siges at være den nok mest clichéfyldte facon i 0’erne. Og så er der lidt om hotpants og realdolls.

Hvis der er nogen af jer, der undrer jer over hvad der foregår på billedet herunder (og i Cecilies indlæg), så skal jeg liiige til at fjerne en tæge fra kærestemandens næse… i mørke…lidt beruset – bemærk angsten i hans øjne !

img_4748

 

 • Reply
  Gitte
  14. oktober 2016 at 10:13

  Det er et super godt interview 🙂 Man kan blive helt misundelig på bålhyggen, tæger eller ej. Det ser i hvert fald hyggeligt ud, når du deler billeder fra jeres ture i Sverige 😀

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   14. oktober 2016 at 12:03

   Tusind tak altså – det er jeg så glad for. Jeg er jo ikke vant til at dele så personlige ting med omverdenen. Men sjovt er det… og sjovt at læse alle de andres fortællinger også 🙂
   Og Sverige lurer i morgen! Skov spam comin up 😛

Leave a Reply