HVERDAG

14 ting der hitter i blogland

23. marts 2017

blAltså jeg har meget muligt brugt lidt for meget tid på de sociale medier, da jeg bare har haft oceaner af tid med denne latterlige brækkede ankel. Manner der er blevet luret mange blogs med alt den computertid, men det har gjort mig til en vaskeægte trendspotter – sagt med virkelig meget ironi. Så nu har jeg over morgenkaffen brainstormet ting og emner der florerer i blogland.

Jeg tænker på at lave en tilsvarende liste omkring sygeplejersker – og så måske endda også nogle a la:   “bizar mad der hitter under ekstremsporten Nattevagt” eller “Shit man gør for at holde sig vågen i en nattevagt“. Der er virkelig mange emne-hits hos sygeplejersker…afføringen værende en vigtig en!

Nåh men her kommer de…de 14 åbenlyse bloggerhits <3

1 – Vitaminpiller hitter på rubber tallerkenen eller sammen med aciaskålen (soooo last year iøvrigt). De smarteste vitaminpiller er dem der kommer i en fake “Chokoladekalender” eller i dosisruller – perfekt sammensat til den enkelte blogger. Jeg er misundelig, mine vitaminer er desorganiserede!

2 – Sko med flæser og gerne kondierne fra Ganni eller dem fra J.W Anderson. Jeg er lidt forvirret over dem – babysok og weird flap?

3 – Cherry Bomb T-shirten – den er faktisk pæn. Men jeg kan bedre lide min.

4 – Skrive selvforsvarende indlæg omkring det at være blogger og det at lave sponsorerede indlæg. Det mangler jeg faktisk at skrive om. Men måske vi bloggere skulle slappe lidt af på den front, lade være med at forsvare vores eget job så meget og måske lade branchen tale for sig selv. Det er ikke tilfældigt, at så mange bloggere bliver selvstændige for tiden! Det kan de fordi de er benhårde forretningsfolk, der hver især repræsenterer nogle målgrupper og en stor portion følgere der inspireres. Mad Men kontoret hvor 10 personligheder diskuterer en vinkel er ikke længere den eneste vej til forbrugeren. Nu sidder der en enkelt blogger og agerer selverfaret Don Draper! Det er sgu da sejt at diverse brands går væk fra det professionelle reklamestudie og i stedet hiver fat i forbrugeren = bloggeren! Der vil altid være utroværdige spons-indlæg at finde på blogs – men det er der skisme da også i Tv’et, i magasinerne eller i radioen! Men det sagt forstår jeg behovet for at sige “nøj, hvor er jeg træt af at skulle forsvare det jeg laver“.

5 – At gøre omverdenen opmærksom på hvor meget fake billedshit der er derude i Instagramland og score point på at vise sine egne deller og uperfekthed. Det er LIKE-heaven! Jeg synes der er gået lidt inflation i det. Men måske jeg bare er ærgerlig over at plantebilleder ikke har samme like-værdi længere!

6 – Maria Nila produkter – der findes ikke andet shampoo mere!

7 – Ystad Saltsjöbad – the place to go I Sverige! LØGN! Men jeg tjekker alligevel jævnligt mit spamfilter for en invitation.

8 – Skrive indlæg omkring at være introvert. Jeg tror snart at alle bloggere er introverte. Gad vide om jeg er det? Jeg har tydeligvis ikke læst indlæggene…

9 – Gøre andre opmærksom på hvor real man er, fordi man IKKE har smidt et VSCO filter på sit billede. En verden uden filter “A7” – are you shitting me!!!!!!

10 – Turde fremvise sit instagram uvenlige frokost – REBEL!

12 – Der er “sund kage” og “sundt slik” opskrifter – über alles! 2 ord der bare ikke ikke svinger i samme sætning!

13 – “Jeg springer ud som selvstændig” indlæg! Det er efterhånden mange af dem og jeg klapper hver gang! Jeg synes det er motiverende at læse om! Flere af dem faktisk!

14 – Skrive indlæg omkring ikke at være lige så smart som gennemsnittet – consider it done!

 • Reply
  H
  23. marts 2017 at 11:09

  Hahaha – herligt!
  Og fedt at nogen kan se, at vi ikke alle er dumme 😉

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   23. marts 2017 at 11:40

   Som Marianne i kommentarfeltet huskede mig (punkt 15): #AlTERLOVE 😀

 • Reply
  Frejamay November
  23. marts 2017 at 11:23

  HAHAHA – elsker det!

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   23. marts 2017 at 11:38

   TAAAAK Frejamay hahaha <3

 • Reply
  Marianne
  23. marts 2017 at 11:25

  Er du uvenner med rockpaperdresses for tiden? 😝 (Jeg elsker jer begge #alterlove)
  Pjat, du har ret i mange af dem! I sær det med at være introvert. Hvor herre til hest!
  Det med vitaminpillerne griner jeg også over 😉

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   23. marts 2017 at 11:37

   Ej Nej – hun er skisme den fineste blogger derude. Nok den jeg respekterer aller mest af dem alle <3 Men jeg er der så fulstændig stolt over at være elsket sammen hende – TAK! Jah, overvejer også en To Go Vitaminkalender – så kan det være jeg husker at tage dem! I hvert fald den der " D" vitamin…der er aldrig rigtig kommet i niveau efter jeg fraflyttede Marokko 😛

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  23. marts 2017 at 11:56

  Hahah, ja, de der “frugt-mos med mysli og vitaminpiller” er bare total hippe, men hvis man kaldte retten for det, frem for “acai-bowl og kosttilskud”, lød det ligesom ikke spor cool :p

  -A

 • Reply
  Julie
  23. marts 2017 at 18:33

  Jeg skulle lige til at skrive, at du manglede ALT ER LOVE. Jeg bliver syg i hovedet af det snart 😀

 • Reply
  Josefine, Ystad Saltsjöbad
  24. marts 2017 at 12:56

  Haha Juila!
  Men vad säger du?
  Du får ta och komma hit och uppleva oss helt enkelt!
  Ha en go’ weekend! 🙂

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   24. marts 2017 at 14:45

   Hahaha… Jeres skønne skove i Sverige er “the place to go” 😀
   Ej, haha…jeg er blot ironisk – det ser skønt ud oppe hos jer og det ved, fordi jeg har virkelig set det mange gange 😛
   Ha’ den fineste weekend !

 • Reply
  Katrine
  6. april 2017 at 12:50

  Holy shit, det var et sjovt indlæg. Flere af dem har jeg nemlig også studset over på det seneste, og jeg læser faktisk ikke særlig mange blogs. Så godt observeret og formidlet. 😀 Katrine

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   6. april 2017 at 14:16

   Hahahaha…du bidrager bare, hvis du har nogle til mine næste “blog hits” hahaha 😛

 • Reply
  Louise
  27. april 2017 at 21:06

  Haha, jeg er faktisk ved at skrive et indlæg om, hvor træt af jeg er at høre, om bloggere som forsvarer sig over sponsorerede indlæg😂 Dejlig aften til dig

Leave a Reply