GRØN

Vil I hjælpe mig – med at hjælpe nogle andre, for at hjælpe os ?

22. marts 2017

sy

Som lovet tidligere i dag indlægget: “7 bæredygtige tiltag i April på Tørreloftet” så kommer der her en lille bitte bøn til jer 🙂

Yep… here we go…

Kære alle I, jeg har et sindsygt godt initiativ, som jeg synes I skal støtte – om du er en privatperson eller en virksomhed! Jeg plejer altså ikke lige at række ud sådan her, men nu gør jeg det lige, fordi jeg synes det jeg vil præsentere jer for er et virkelig fint “produkt”!

Der findes en flok ret cool Boss Ladies, som det sidste år tydeligvis (hvis man har fulgt med på sidelinjen) har KNOKLET for at få deres site Sustain Daily op at køre! En hjemmeside der sætter bæredygtighed i højsædet på alle niveauer af livet: fra mode, bolig, mad til øvrig livsstil!

Disse seje damer forsøger nu af launche et magasin ved navnet Sustain Yearly – SEJHED på et beundringsværdigt plan! Ikke kun beundrer jeg deres ihærdighed og engagement, men bestemt også det content de leverer – der både er up to date, relevant, inspirerende og visuelt stærkt!

I bæredygtighedens tegn vil disse damer selvfølgelig ikke producere noget, som der ikke er købere til! Som de selv skriver, er det jo ikke bæredygtigt at skabe et projekt, som ingen vil støtte. Derfor har de kastet sig ud i crowdfunding – dvs. man køber et magasin på “forhånd” ! Og det er dér jeg gerne vil have nogen af jer med!!!
De her damer har skabt noget værdifuldt, som jeg er meget sikker på har en stor fremtid! Fordi det ER vores fremtid at tænke i de baner, som Sustain Yearly guider os til!
Magasinet vil uden tvivl rumme en værdi, som jeg synes skal nå ud til at SÅ MANGE som muligt! Så derfor håber jeg også at der er en virksomhed eller 2 – måske et par caféer eller nogle grønne frisører, som vil være en del af projektet !?

Sustain Yearly mangler fortsat ca. 19.000 kr. før det kan blive en realitet – dvs at der som i hvert fald skal sælges 153 magasiner uden porto til 150 kr. eller faktisk mange færre hvis der vælges f.eks 2 “Giv videre-pakken“. ( Update d. 26/3: der mangler nu 14.ooo kr. 😀 )

Sustain Yearly er på 136 sider og indeholder som beskrevet på crowdfunding siden:”…alle vores guldkorn, yndlingsopskrifter, varmeste anbefalinger og bedste guides samlet på ét sted. Det er smukt, bæredygtigt produceret og lavet til at give dig inspiration fra nu af og langt ud i fremtiden“.

I kan støtte via mine mange Sustain Yearly links eller hér 😛

I kan også følge Sustain Daily på instagram: @sustaindaily

sy2

sy1

Photocredit: Sustain Daily
 • Reply
  Amalie
  22. marts 2017 at 20:56

  Sikke et godt formål! Jeg har naturligvis købt et magasin og et kram (jf. beskrivelsen ved selvhentning) og vil også opfordre mine venner til at gøre det samme! 🙂

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   23. marts 2017 at 11:10

   yay tusind tak for at støtte!!!! Gør det endelig og jah – jeg ser også frem til et kram når jeg henter mit magasin! Man bliver måske helt forfalden til det …det kan blive en kende skørt næste gang i 7eleven 😛

 • Reply
  Louise
  23. marts 2017 at 11:42

  Hej Juila, ved du hvilket blognetværk de seje damer er en del af? 🙂

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   23. marts 2017 at 11:49

   De kører helt deres eget på deres hjemmeside 😀

   • Reply
    Louise
    23. marts 2017 at 14:20

    Jeg ser bare, der er en header med forskellige andre hjemmesider på deres website 🙂 Men cool nok. Det er et mega sejt koncept! 😀

    • Reply
     Copenhagen Wilderness
     23. marts 2017 at 14:27

     Altså Sustain Daily har et bloggernetværk – med bloggere der alle har fokus på Bæredygtighed på hver deres måde:) Det kan man læse mere om her: http://sustaindaily.dk/bloggerne/

   • Reply
    Louise
    23. marts 2017 at 14:24

    Har lige fundet frem til at de også er et blognetværk 🙂 Så jeg fandt svaret selv

    • Reply
     Copenhagen Wilderness
     23. marts 2017 at 14:28

     hahaha super 🙂

Leave a Reply