ROADTRIPS & VILDMARKSREJSER

Reklame: Lidt om vores Travel Gear

30. september 2018

Reklame for Victorinox

Nu er det snart 3 måneder siden, at jeg startede et lille samarbejde med Schweiziske Victorinox  I ved dem de fleste af os forbinder med “den lille røde lommekniv med det hvide kryds“. Men Victorinox er meget mere end blot en virkelig handy lommekniv. De har nemlig også længe foldet sig ud på Travel Gear fronten, hvor de ligesom med lommekniven har gjort sig bemærkede på kvalitetsfronten.

På vores sommerrejser (Sverige, Norge og Marokko) har vi haft et lille selvvalgt udvalg af Victorinox produkter med. Vi gjorde os umage med at vælge nogle få ting, som vi manglede, da vi jo ikke tror på at eje i overflod. Vi vil gerne eje lidt, men godt! Ting der kan holde i mange år! Og holdbarhed er netop en af Victorinox’es mærkesager, dertil kommer at de har en “repair not replace” holdning, som jeg synes er super fin.

De to ting jeg har været aller mest glad for er min Explorer Lommekniv og Etherius kufferten. Allans favorit var rygsækken Deluxe Duffel Laptop Backpack og mit Alliance herre ur, som han  har fået lov til at låne et par gange – et dele ur er det vidst blevet til! Jeg kan typisk bedst lide herreure, fordi jeg synes den lidt større urskive er klædelig!

LOMMEKNIVEN

Selvom vi ofte tager ud i naturen og camper, så har hverken jeg eller Allan ejet en lommekniv før nu.
Jeg ved godt, at formålet med en lommekniv er, at den er praktisk og lille, men jeg blev altså alligevel overrasket over HVOR praktisk, da vi havde den med på telttur i Norge.

Jeg vil følte mig som det mest tjekkede vildmarksmenneske, når jeg hev den frem fra tasken og fandt den ene situation efter den anden, hvor en af de 16 funktioner kunne tages i brug. Der var flere situation, hvor vi havde brug for at klippe noget over og kniven blev lifligt brugt når vi skulle skrælle grene til skumfiduser og bark af til bål. Og så var der alle situationerne når vi lavede mad, hvor vi havde brug for en dåseåbner og proptrækker.

Vores lille telt med udsigt til bjerge og vandfald.

Skulle jeg have valgt en anden lommekniv, så skulle det være en af dem hvor der også er en lille sav og en neglefil – det manglede jeg et par gange. Og skulle jeg have en lidt vildere en, som også er helt vildt smuk ( jah, jeg er dér nu), så skulle det være denne i valnød træ! Hold fast den er fin.

DEN PERFEKTE CARRY ON

Jeg må ærligt indrømme, at Allan og jeg de sidste 10 år har kastet adskillige kroner afsted efter tilbuds-kuffertere i diverse varehuse, ud fra den meget lidt bæredygtige indstilling at; kufferten alligevel ikke holder længe. Sat på spidsen, så kan en kuffert snildt komme til at koste mere end selve rejsen. Men at investere i de billige, som vi igennem flere år har gjort, er altså et dårligt regnestykke på sigt.
Så om du køber dit travel gear hos Victorinox eller et helt andet sted, så vil jeg opfordre til at du tænker langtsigtet og køber kvalitet. Lidt ligsom man gjorde i gamle dage, hvor ens rejsekiste fulgte en hele livet 🙂

Jeg havde min brune Etherius Illusion Carry On kuffert  med på smuttur i Marrekech, hvor jeg havde den med rundt i Medinaens snoede og bumlede gader, når jeg var ude og shoppe. Det var noget af en genistreg og så meget nemmere end at slæbe rundt på alt den tunge keramik, i byens eventyrlige kaos. Og så fik jeg så sandelig også testet kuffertens hjul og evne til til at zikzak i Soukens virvar af mennesker og dyr, hvilket den klarede til UG.

Jeg faldt for den brune Etherius Illusion, som simpelthen er så pæn og klassisk. Og så har mit indre ordensmenneske jublet, hver gang den er blevet pakket, da dens “indretning” er fænomenal. Kufferten er inddelt i to adskilte rum med lynlås, så tingene kan holdes seperat uden at vælte rundt. Mellem de to rum, kan man stadig fylde op på med tøj og lignende til den lille weekendtur. Så smart!

RYGSÆKKEN

Allans favorit er somt nævnt rygsækken Deluxe Duffel Laptop Backpack , fordi den er rummelig og fantastisk komfortabel at have på. Vi har altid vores kamera udstyr med når vi rejser og det vejer godt. Og bærbaren kan opbevares vandtæt i ryggen, sammen med harddisk og hvad jeg ellers plejer at slæbe med.
Resten af rygsækken er super gennemtænkt, med alverdens rum, straps og en virkelig nem tilgængelighed, som gør den ideel at have med på de korte vandreture eller bruge som arbejdstaske.

Praktisk er godt. Men praktisk OG flot er lige et hak bedre. 

.

Mit vores smukke Allaince ur.

    Leave a Reply