VORES TØRRELOFT

Ferm Living’s nye kollektion – Balance med plads til kaos og ro.

25. januar 2019
Den nye Rico sofa serie, ser ovenud hyggelig ud med sine bløde kurver.

I går skulle jeg havde været til nytårskur i The Home hos Ferm Living, men arbejdslivet kom desværre i vejen. Det var ellers noget jeg virkelig havde set frem til. Ikke alene fordi jeg synes, at Nytårskur rimer på bobler og godt selskab, men også fordi jeg altid bliver så afsindig inspireret, af de smukke og autentiske miljøer Ferm Living får kreeret.

The Home er en “helt almindelig” lejlighed, med udsigt til Højbro Plads i indre by. Lejligheden er indrettet fuldstændig som en konventionel lejlighed – med entre, stue, spisestue, badeværelse, køkken, kontor, soveværelse og et børneværelse. Det eneste der differentiere lejligheden fra en ægte lejlighed er, at denne udelukkende er indrettet med Ferm Living produkter.

Nuvel fik jeg ikke set forår/sommer 2019 Kollektionen “live”, men noget har jeg da fået ud af at kigge i det nye katalog. Det er i øvrigt en af de fineste kataloger jeg længe har set! Kollektionen er holdt i organiske, neutrale og earthy toner. Og designet må siges at være skulpturelt, avantgarde og samtidig blødt. Der er faktisk flere af tingene, som jeg synes passer ind her på Tørreloftet.

The Place Bench og en af de mange smukke vægtæpper som kollektionen byder på.
Mingle Table serien er blevet udvidet med nogle nye bordben, der passer til alle Mingle bordtoppe.

Noget af serien er allerede oppe i Ferm Living’s webshop, hvis I vil kigge lidt på priserne. Og i forhold til at besøge “The Home”, så tror jeg desværre kun det er forbeholdt presse og store kunder. Er man dog ligesom undertegnede ret vild med ideen om “total oplevelsen” ved at shoppe på denne måde, så er “The Apartment – en farverig perle i Christianshavn” et godt bud.

Det runde Mingle bordblade med de nye ben i kollektionen.
Insert side table
Denne ville også se smuk ud hængende på væggen
Distinct side table i to niveauer og bordlampen Rest
Keramik serien Muses er en af mine største favoritter.

Lidt mere fra Mingle serien, som vi i det små overvejer at købe. Vores nuværende spisebord er faktisk mit skrivebord, men bordet er alt for småt til de Børge Mogensen spisestole, som vi købte brugt i slutningen af sidste år. Så vi er i “look out mode”.

Arum væglampe.
 Noget siger mig, at muslinge skulpturen bliver populær. Den er skisme også smuk
Rico lænestol og The Place bench, der også kan fungere som sofabord.
En fin en…fra en tidligere kollektionen.
Vores køkken synes helt umådeligt kedeligt når jeg ser på dette. Beige låger…det havde jeg ikke forventet vill se så godt ud!
 • Reply
  Stine
  26. januar 2019 at 18:25

  Jeg glæder mig til at se priser på mange af tingene. Hold nu op der er meget flot ?

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   26. januar 2019 at 18:26

   Ditto! Jeg venter også spændt 😀

Leave a Reply