VORES TØRRELOFT

11 Skulpturelle bordlamper

21. februar 2019

Jeg har længe haft et crush på karakterfulde bordlamper. I ved, statement lamper med et skulpturelt islæt, der BARE vifter et stort “se mig” flag! Der findes utvetydigt lamper der er langt mere avant garde end dem jeg lige har fundet frem, men der er altså ofte ikke langt fra flot til weird (læs: ik’ så pæn). Grænsen er skisme hårfin! Jeg ved ikke selv, om jeg nailer den eller om I er enige i mine fund herunder. I hvert fald kunne jeg meget godt overveje dem alle til Tørreloftet. Særligt Kizu og Atollo bordlamperne, ville jeg have problemer med at finde plads til.

Karakterfulde OMBRE fra norske Northern, synes jeg er sindsyg smuk, men også smart, da man med den justerbare skærm kan kaste lyset hvorhen man vil.
Kizu fra danske New Works måtte gerne flytte ind – særligt i versionen med sort marmor.
En ægte klassiker: Atollo Lamp – flot i hvid, flot i sort og flot messing
(Photo by:  @matthieulavanchy)
Opal fra House Doctor
Gravity Table Lamp fra Gubi
Arum Table Lamp fra Ferm Living lanceres med deres nye forår/sommerkollektion, som overall har RIGTIG mange flotte ting! Jeg viste jer mine favoritter i postet her
Journey SHY1 fra &Tradition fås også i rosa og så kan den også monteres på væggen.
Marselis lampe fra HAY er lige på grænsen til hvad jeg anser som “flot”, men det har et “je ne sais quoi”, som alligevel fanger min opmærksomhed på positiv vis:)
Model 375 fra Le Klint – den skal ses “Live” for den er altså rigtig rigtig smuk og med den lækreste belysning!
Silhouette fra Warm Nordic
Evedal fra IKEA
  • Reply
    Rebecca
    22. september 2019 at 16:22

    Jeg er vild med Le Klint lampen! den må jeg simpelthen eje
    Tak for en fin guide

Leave a Reply