KØBENHAVN VORES TØRRELOFT

Taking A Break

1. juni 2019

Forleden tullede jeg rundt på Vesterbro i et forsøg på at ramme mine 13.000-16.000 skridt om dagen. Et projekt som er ret nemt de dage, hvor jeg har vagter på lukket intensiv eller i modtagelsen. Men en tand mere udfordrende de dage, hvor jeg bruger meget tid på at arbejde foran computeren. Sådan en hjemmearbejdsdag kan nemt ende på 3000-4000 skridt, hvis jeg ikke kommer uden for en dør. Vigtig oplysning; der er 40 skridt til wc og 45 til køkkenet, fra hvor jeg pt sidder og arbejder – you do the math.

På vej ned af Tullinsgade gik jeg forbi Can Family, hvor Stine Maria Aalykke’s smukke portrætserie “Taking a break” fangede mit blik, hurtigere end hurtigt. Er de ikke smukke? Allesammen! Jeg har sådan en lille forkærlighed for malerier “uden ansigt”. Serien består af 10 portrætter i begrænset udgave og i forskellige størrelser.

Can Family er sådan en pudseløjerlig lille butik, der er drevet af en familie. Det er et lille univers fyldt med deres egen kunst, keramik og vinyler. Klokken var desværre ikke særlig meget da jeg havde bevæget mig ud, så forretningen havde ikke åbent. Men det må bestemt blive til et kig indenfor, næste gang jeg er i nabolaget. En lille anbefaling til jer også <3.

I kan se/købe resten af den fine portrætserie her.

Min favorit er “Clayton” (nederst til venstre). Den er kommet lidt på min ønskeliste i størrelse 70 x 100 cm. Jeg tror den ville være pokkers fin bag vores spisebord. Men den skal nok lige ses an irl før jeg beslutter mig endeligt.

Photocredit: Can Family & @julie_nielsdotter

 • Reply
  Michelle
  1. juni 2019 at 11:16

  Hvor er de skønne! Cally skal jeg ind og kigge nærmere på. Tak for et dejligt tip 🙂

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   1. juni 2019 at 11:55

   Hun er også virkelig fin!Så skønne farver!
   Og det var virkelig så lidt 😀

Leave a Reply