GRØN SKØNHED

Bæredygtige Favoritter på Kommoden

29. januar 2017

pureleaf-5-of-20

pureleaf-15-of-20Så blev det tid til lidt søndags kærlighed…

Jeg har tidligere lavet indlæg omkring danske PureLeaf Copenhagen  (I kan se mig bære nogen af smykkerne her og her).
Dette indlæg har jeg haft i tankerne længe og skal egentlig bare forstås som en stor glædesdeling over disse unikke smykker. Og i går var lyset perfekt og blomsterne sprunget ud, som I også kan se i mit indlæg fra i går “Lykken er gode og kreative bloggerkollegaer – nu kan jeg få styr på 2017

…blomstergenbrug i bedste stil. Det er jeg ikke for fin til 🙂

Jeg går sjældent med smykker, så min samling er selektiv og dermed også yderst begrænset til nogle få øreringe, 2 armbånd og så en masse ringe, som jeg stort set aldrig kan have på, qua mit arbejde som sygeplejerske.

Pureleaf smykkerne har en helt særlig betydning for mig, idet de er fremstillet på et bæredygtigt grundlag og samtidig er fremstillet på ægte planteblade, der enten er blevet forgyldt med 18K guld eller belagt med sølv. I kan læse meget mere om smykkerne i indlæggene, som jeg henviser til i starten af indlægget 🙂
pureleaf-8-of-20Armbåndet er lavet på et Magnolia blad og er det dyreste smykke i kollektion, uden at være særlig dyr! Særligt taget i betragtning, hvor meget håndarbejde der er lagt i det. Armbåndet er også lanceret i en sølvversion, som kan ses her. Og så synes jeg lige i skal fise over og se Mille’s smukke billeder af hendes smykker.

pureleaf-9-of-20Favorit parfumerne fra CLEAN. Den store flaske er fremstillet på et bæredygtigt grundlag – YAY! Det kan I læse mere om i indlægget 9 nye fra CLEAN – bæredygtig parfume“. I kan finde CLEAN parfumer med rabat hér (Reklame link: Affiliate)

pureleaf-10-of-20De smukke sølv øreringe hedder Fixo Quina Prata.

pureleaf-11-of-20

pureleaf-19-of-20

De små bregne øreringe er mine ultimative favoritter og er tilsvarende til dem jeg havde lånt til Design Awards tilbage i Oktober. De hedder Fixo Renda Portuguesa.

 • Reply
  Nadia Kaplan
  29. januar 2017 at 15:45

  Det er nogen meget elegante, skrøbelige og feminine smykker. Virkelig pæne 🙂

 • Reply
  Chalotte Kruse
  29. januar 2017 at 18:39

  Det ser super fint ud! 🙂
  Jeg kunne egentligt godt tænke mig at høre med de fliser i har sat op i køkkenet for nylig. Hvad kostede det for jer? og kan ikke huske om I selv satte fliserne op eller i så fald hvad I betalte en håndværker for at gøre det? 🙂

Leave a Reply