VORES TØRRELOFT

Reklame: Nyt Design Skrivebord fra 1950’erne & et nyt håndvævet gulvtæppe fra Au Maison

30. juli 2017

Indlægget indeholder Reklame

img_7993

img_7959Mit kontor bliver så langsomt indrettet. Og det går altså virkeligt langsomt, men jeg har heller intet at skulle nå, selvom et par hylder erkendt kunne være rart. Men de må komme med tiden. Altså når de rette dukker op eller når de rette (fordi de findes) mirakuløst får barberet 50 % af prisen 🙂

Jeg stor-nyder dog mit nye Egon Eirmann 2 skrivebord fra 1950’erne. Det investerede jeg i, da jeg sidste måned aflagde Please Wait to be Seated‘s lagersalg, i deres fine showroom, i indre by. Jeg var simpelthen så heldig, at de solgte mig et helt nyt et. Altså ikke en udstillingsmodel eller lignende. Men et helt nyt et ! Bordet har været på min ønskeseddel ret længe – husker I min kontor collage? Det begynder da at ligne lidt det jeg forstillede mig i foråret.

Så små skridt…

img_7958

img_7999Gulvtæppet under skrivebordet er den nyeste interiør tilføjelse på kontoret. Det er fra det danske brand Au Maison, som jeg har fået nogle virkelig fine puder fra samt nogle Hammam håndklæde, som kærestemanden erkendt har strugglet med, men som jeg VIRKELIG er blevet glad for (Post kommer). De nye puder har ligesom dette håndvævede gulvtæppe kvaster. Jeg er vild med hele den her “Organic Modern/Desert interior”  bevægelse, som ENDELIG skyller ind over landet og giver mig noget at arbejde med interiør wise. Og der har Au Maison altså mange gode interiør elementer som rammer stilen, uden at det går hen og bliver et gensyn med den verdensomspændende “shabby chic” periode.

Elmer er også glad for puderne. Aldrig har vores puder fået så meget tæv! Heldigvis uden klør dog. Han dasker, dasker og dasker, hvilket i dette skrevne sekund har givet mig en øjeblikelig association til faren der laver voice over på hans datters make up video; “dap dap dap“. Hahahaha manner den er sjov – se den!

Nåh sidespring….

Tæppet jeg har måler 120 x 170 cm. Men det kan købes her i en mindre størrelse, her i samme størrelse som vores og her i en endnu større model.

img_7991

img_7992Vi har 2 Philodendron Xanadu planter (den ved jernvæggen). De vokser som ukrudt for tiden. I løbet af ugen må jeg dele denne i 2 og give dem nogle større potter. Planten købte jeg sidste år i IKEA i Sverige. Dette er nu den anden deling af planten. I spørger forresten ret ofte på IG, hvor jeg køber potter. Som regel køber jeg dem hos Silvan, Bauhaus eller hos Notre Dame i Nørregade. De patinerede køber jeg på planteskoler 🙂

img_7995

img_7957

 • Reply
  Kathrine
  31. juli 2017 at 0:58

  Er vild med dine billeder, de er super smukke og passer bare perfekt. HVordan redigere du dem, måske en guide, der ikke koster penge, tid og kræfter altid? 🙂

  Sikke et fint skrivebord, er helt vild med den indretning.

  Rigtig god mandag.
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

Leave a Reply