ROADTRIPS & VILDMARKSREJSER

Reklame: Match Made With Sweden

12. april 2018

Reklame for Visit Sweden

collage2

Om små 24 timer sidder jeg i toget på vej til Göteborg på kærestetur. Jeg glæder mig sådan til at besøge byen, som vi fik en lille fornemmelse af sidste sommer. Lige akkurat 15 timer havde vi i byen (inkl. søvn) inden turen desværre gik videre. Vi var overhovedet ikke forberedte på hvor hyggelig byen var, og hvor meget den byder på kulturelt, shopping wise og gastronomisk. Så jeg ser virkelig frem til at slentre ned af den charmerende Haga Nygatan (denne gang i åbningstiden) og besøge alle de hyggelige baggårde og passager, som byen har at byde på. Göteborg har nogle helt fantastiske interiørshops og så skulle byen være frontrunner på veganske restauranter, da det estimeres at 11% af byens befolkning er veganere! Så vi skal spise os gennem byen, besøge deres streetfood, støve de bedste Kanelbuller op, finde de bedste cocktails og hyggelige omgivelser, finde de mest charmerende områder, besøge nogle spændende udstillinger og køre rundt i deres fine sporvogne. Og så skal vi bo i en lille “tidslomme” af et hotel, som simpelthen ser så charmerende ud! Ih, det bliver en fin parweekend og vejret ser ud til at være nogenlunde med os.

Vi er inviteret af Visit Sweden (match made in Heaven, hvis jeg skal sige det) som jeg skal til at skrive lidt for og det kommer bl.a. til at munde ud i en 48 timers guide til byen. I næste måned bliver det endnu mere interessant, fordi der tager vi igen til Sverige, men denne gang ud til et sted i skoven, som jeg virkelig ikke begriber at jeg ikke selv har fundet frem til! Det er lige i min ånd: en naturoplevelse, hvor man naturligvis IKKE bor på et almindeligt hotel! Jeg glæder mig sådan til at dele det og jeg håber at jer der ellers følger med på min Sverige eventyr også vil synes at det her samarbejde er lige så genialt som jeg synes! Copenhagen Wilderness… nu Sverige korrespondent og med potentiale for en ny blog “My Swedish Wilderness” ?!

Hvis man har lyst til at prøve at bo på en flydende hytte midt ude på en sø, i en tipi med vanvittig udsigt, i et flyvende telt eller måske i en jordhule i Sverige? Så kan I læse og se tonsvis af billeder fra min Road Trip i det svenske i sensommeren 2017, lige her.

kork-1-40

kolarbyn-1-38

c33 e315785e-3b8f-48d9-97a7-dad09354646e

 • Reply
  Katrine
  12. april 2018 at 13:30

  Yes! Jeg glæder mig til at følge med.

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   12. april 2018 at 14:34

   Jeg skal gøre mit bedste for at gøre det spændende 😃

 • Reply
  Pia
  12. april 2018 at 18:22

  Glæder mig til din guide – og til at høre mere om det ventende eventyr! Min bror prøver konstant at lokke mig med på hiking i Sverige, og måske dine ideer kunne overbevise mig…

 • Reply
  Rikke
  12. april 2018 at 19:43

  Yeah! Glæder mig meget til at læse din guide!

 • Reply
  Louise
  13. april 2018 at 8:01

  Hvor godt..!! Jeg sidder lige og er igang med at planlægge sommerferie i Sverige, men jeg tror liiige jeg venter med at booke til dine guides kommer op 😃

 • Reply
  Christina Thomsen
  17. april 2018 at 11:12

  Det er godt nok nogen flotte billeder af en rigtig flot natur! Jeg får helt lyst til at tage til Sverige hurtigst muligt.

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   17. april 2018 at 15:40

   Tusind tak 😀
   Naturen “bare lige derover” er simpelthen det skønneste…den er ikke til at tage fejl af <3

Leave a Reply