VORES TØRRELOFT

Reklame: Warm Nordic på Tørreloftet – et ikon giver lys.

16. april 2018

Annonce Warm Nordic

wm-1-2Kender I ikke det, at når ens møbler har stået på en bestemt måde siden “forever” og man så flytter rundt og en af krogene kommer til fungerer så fantastisk at det gibber i en af bare glæde, når man går forbi? Når den nye plet bare emmer af fornyelse og gode vibes, til et punkt hvor man får lyst til at invitere gæster, bare for at fremvise egen “genialitet”? MEN, der er bare lige det men, at resten af omrokeringen bare ikke rigtig fungerer?! Men man vælger at lade det stå, da man har store forhåbninger om en åbenbaring: en stol der skal udskiftes, et billede der flyttes eller en anden helt vildt innoverende ide, som vil redde det der ikke fungerer?! Sådan har jeg det pt.! Vores nye spisebordplads er SPOT ON, men det nye sofaområde lader ikke vores smukke Wegner sofaer kommer til deres ret. Og det er jeg sådan lidt utilfreds med. Jeg venter endnu lidt på åbenbaringen, før jeg tager stilling til om spisebordspladsen og sofakrogen igen skal byttes tilbage.

Mon I så også kender det, at få et nyt møbel eller lignende, der passer ind over alt i boligen og man derfor ikke kan beslutte hvor nyheden skal stå, efter en endt “tour de chambre”? Sådan har jeg det lige nu, hvor jeg har været så heldig at blive begavet med Svend Aage Holm-Sørensens bordlampe Bloom, fra 1950’erne! Den pynter ALLEVEGNE! 

collage-1Er den ikke bare helt fantastisk smuk? Lampen er relanceret i nye skønne farver, af det nye danske designbrand Warm Nordic, som jeg skrev om for et par måneder siden. I bør blandt andet lige se hvilken drøm af en lænestol de har relanceret i postet her. Og lige i forhold til udvalget af Blooms farver… tjek den i farverne “Rust red” og “Pine green”… De er SÅ lækre!

collageBloom bordlampen er særligt udvalgt til Warm Nordic sortimentet som en hyldest til ikonisk nordisk design. Den er skulpturel og organisk og så giver den, den fineste belysning om aftenen, hvor lyset strømmer igennem de små sirligt placerede huller i skærmen. Ih I burde næsten se det… så jeg husker lige mig selv på at lave en Story senere i aften, for at vise jer det!

wm-1-3Warm Nordic  trækker skarpe, runde og smukke former fra hele “Danish Modern” bevægelsen, der spirede  i 1950-1970’erne og deres kollektion lever altså i den grad op til de forventninger jeg havde tilbage i januar!

Nogle af mine andre favoritter er spisebordet “Herringbone Tile” med enten sorte eller grønne fliser, lænestolen”Fried Egg” i farven Dark Orchre, lænestolen “Lean Back” i brick red velvet. Lænetolene, samt sofaen “Galore” designet af Rikke Frost i farven “Forest Green”.

wm-collage-6Lampen har som nævnt været på en lille tour… den passer jo også ret fint på skænken #firstworldproblem.

wm-collajge-5

 • Reply
  Jette
  21. april 2018 at 19:57

  Hvor er “tv-møblet” mon fra?

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   22. april 2018 at 9:22

   Hej Jette 🙂

   Det er blot kasser fra Trævarefrabikernes udsalg, som vi har malet sorte og påsat håndtag på…nogle jeg engang købte på Ebay 🙂

Leave a Reply