HVERDAG ROADTRIPS & VILDMARKSREJSER

Tunes for the Wilderness – et udpluk af mine favorit playlister

28. november 2019

Det lyder så krukket at skrive, men jeg får jævntligt spørgsmål til den musik jeg hører i baggrunden herhjemme eller når vi er på roadtrip – særligt sidst nævnte. Det er så hyggeligt når I spørger “var der ikke noget med, at du har lavet en playliste med alt den musk“? JOOOOW det har jeg! Og af en eller anden årsag, kan I aldrig søge den frem. Jeg aner ikke hvad jeg har gjort galt med min Spotify konto. Jeg kan ikke finde fejlen. Men 155 af jer har i hvert fald fundet vej. Så nu vil jeg lige smide et permanent link til den og lidt andre playlister som jeg holder af.

Playlisten hedder Tunes for the Wilderness – Det er melankolske sange, storslåede sange, opløftende sange, musik til fordybelse og til “ud på eventyr”… kort fortalt, er det musik jeg holder af. Listen bliver jævntligt opdateret med nye sange <3

Andre fine playlister

    Leave a Reply