OPSKRIFTER

Nem og smuk sommerdessert med vandmelon

20. juni 2020

Det kan næsten ikke blive nemmere og pænere, for ikke nævne lækkert på bare 5 minutter; skær vandmelonen ud, pisk den vegansk vaniljeskum og pynt med toppings, som du bedst kan lide dem.

De spiselige blomster købte jeg i Torvehallerne hos en af de udendørs grønthandlere. Da det var sen eftermiddag, var blomsterne begyndt at blive lidt kedelige, så jeg fik pruttet prisen ned. Man kan ikke tage Marokko ud af mig, selvom jeg synes det er lidt grænseoverskridende, “at prutte” herhjemme. Og dette på trods af, at jeg synes det er helt fair, ikke at betale fuld pris på noget, der er øjeblikke væk fra skraldespanden.

Jeg vil lige nævne, at jeg altså ikke er sponsoreret af Alpro. Det er nemlig anden gang, på kort tid at jeg bruger den som creme de la creme (bogstaveligt talt) i et af mine posts. Sidst jeg brugte den, var til denne lækre morgenmadsdessert. Jeg kan godt lide helt almindelig flødeskum, men denne veganske version er bare så let og lækker. Især hvis man lige tilsætter den lidt ekstra vaniljepulver.

Vandmelon, ribs og en kold IPA : SOMMER <3

    Leave a Reply